ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 1:大学
  2. 1.農食環境学群
  3. 2.食と健康学類
  4. 学術論文(雑誌)

Quality of fish sauce products from recycled by-products from fish gel and kamaboko processing

http://hdl.handle.net/10659/3544
http://hdl.handle.net/10659/3544
67d29457-710a-45f4-b104-4e531368934a
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2014-06-16
タイトル
タイトル Quality of fish sauce products from recycled by-products from fish gel and kamaboko processing
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 TAKANO, T.

× TAKANO, T.

WEKO 2941

TAKANO, T.

Search repository
SHOZEN, K.

× SHOZEN, K.

WEKO 2942

SHOZEN, K.

Search repository
SATOMI, M.

× SATOMI, M.

WEKO 2943

SATOMI, M.

Search repository
TAIRA, W.

× TAIRA, W.

WEKO 2944

TAIRA, W.

Search repository
ABE, H.

× ABE, H.

WEKO 2945

ABE, H.

Search repository
FUNATSU, Y.

× FUNATSU, Y.

WEKO 2946

FUNATSU, Y.

Search repository
書誌情報 Journal of Food Quality

巻 35, 号 3, p. 217-227, 発行日 2012-06
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1111/j.1745-4557.2012.00434.x
出版者
出版者 Wiley Periodicals, Inc.
資源タイプ
内容記述タイプ Other
内容記述 Article
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-06-19 09:09:03.663407
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3