ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 1:大学
  2. 1.農食環境学群
  3. 2.食と健康学類
  4. 学術論文(雑誌)

Changes in extractive components and microbial proliferation during fermentation of fish sauce from underutilized fish species and quality of final products

http://hdl.handle.net/10659/1562
http://hdl.handle.net/10659/1562
62efd68f-0e51-446a-b8d7-895d44f2b9f7
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2010-03-11
タイトル
タイトル Changes in extractive components and microbial proliferation during fermentation of fish sauce from underutilized fish species and quality of final products
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 TAIRA, Wakako

× TAIRA, Wakako

WEKO 2724

TAIRA, Wakako

Search repository
舩津, 保浩

× 舩津, 保浩

WEKO 2725
教員総覧 9356

en FUNATSU, Yasuhiro

ja 舩津, 保浩


Search repository
SATOMI, Masataka

× SATOMI, Masataka

WEKO 2726

SATOMI, Masataka

Search repository
TAKANO, Takashi

× TAKANO, Takashi

WEKO 2727

TAKANO, Takashi

Search repository
ABE, Hiroki

× ABE, Hiroki

WEKO 2728

ABE, Hiroki

Search repository
書誌情報 Fisheries science

巻 73, 号 4, p. 913-923, 発行日 2007-07
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0919-9268
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1111/j.1444-2906.2007.01414.x
出版者
出版者 Springer Japan
資源タイプ
内容記述タイプ Other
内容記述 Article
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-06-19 09:09:45.062017
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3