WEKO3
アイテム
Changes in extractive components and microbial proliferation during fermentation of fish sauce from underutilized fish species and quality of final products
http://hdl.handle.net/10659/1562
http://hdl.handle.net/10659/156262efd68f-0e51-446a-b8d7-895d44f2b9f7
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
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公開日 | 2010-03-11 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Changes in extractive components and microbial proliferation during fermentation of fish sauce from underutilized fish species and quality of final products | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||
著者 |
TAIRA, Wakako
× TAIRA, Wakako× 舩津, 保浩× SATOMI, Masataka× TAKANO, Takashi× ABE, Hiroki |
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書誌情報 |
Fisheries science 巻 73, 号 4, p. 913-923, 発行日 2007-07 |
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ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 0919-9268 | |||||
DOI | ||||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | 10.1111/j.1444-2906.2007.01414.x | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | Springer Japan | |||||
資源タイプ | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | Article |