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  1. 1:大学
  2. 1.農食環境学群
  3. 1.循環農学類
  4. 学術論文(雑誌)

Measuring Japanese consumers’ evaluation of beef derived from cattle fed in accordance with improved food safety measures

http://hdl.handle.net/10659/1729
http://hdl.handle.net/10659/1729
f3ec91a0-91fb-480c-8bd4-da4b2dfa2e44
名前 / ファイル ライセンス アクション
J-243_Satou.pdf J-243_Satou.pdf (560.1 kB)
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2011-03-31
タイトル
タイトル Measuring Japanese consumers’ evaluation of beef derived from cattle fed in accordance with improved food safety measures
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 beef
キーワード
主題Scheme Other
主題 food safety
キーワード
主題Scheme Other
主題 consumers' evaluation
キーワード
主題Scheme Other
主題 stated preference methods
キーワード
主題Scheme Other
主題 choice experiments
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
著者 SAWADA, Manabu

× SAWADA, Manabu

WEKO 1317

SAWADA, Manabu

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AIZAKI, Hideo

× AIZAKI, Hideo

WEKO 1318

AIZAKI, Hideo

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佐藤, 和夫

× 佐藤, 和夫

WEKO 243
教員総覧 9305

en SATO, Kazuo

ja 佐藤, 和夫


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KIKKAWA, Toshiko

× KIKKAWA, Toshiko

WEKO 1319

KIKKAWA, Toshiko

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著者別名
識別子Scheme WEKO
識別子 1320
姓名 澤田, 学
著者別名
識別子Scheme WEKO
識別子 1321
姓名 合崎, 英男
著者別名
識別子Scheme WEKO
識別子 243
識別子Scheme 教員総覧
識別子URI https://www.rakuno.ac.jp/archives/teacher/9305.html
識別子 9305
姓名 SATO, Kazuo
言語 en
姓名 佐藤, 和夫
言語 ja
姓 SATO
言語 en
姓 佐藤
言語 ja
名 Kazuo
言語 en
名 和夫
言語 ja
識別子Scheme ISNI
識別子URI http://www.isni.org/isni/
著者別名
識別子Scheme WEKO
識別子 1322
姓名 吉川, 肇子
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 The purpose of this paper was to verify the stability of consumers' evaluations of food safety by conducting the identical choice experiments questionnaire survey at the same site two different times. The two surveys, measuring the consumers' evaluations of beef derived from cattle fed in accordance with improved food safety measures were conducted in January 2003 (n = 83) and March 2004 (n = 369) in Kiyota ward of Sapporo city in Hokkaido, Japan. A comparison of the results of the two surveys suggests that social issues related to the choice experiment questions can significantly influence the consumers' inferred values for food safety on the basis of the questions.
書誌情報 Research bulletin of Obihiro University

巻 30, p. 44-52, 発行日 2009-06
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 1348-5261
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
その他のタイトル
その他のタイトル 食品安全性に配慮して生産された牛肉の消費者評価
出版者
出版者 帯広畜産大学
資源タイプ
内容記述タイプ Other
内容記述 Article
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Ver.1 2023-06-19 09:21:09.690090
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