WEKO3
アイテム
Measuring Japanese consumers’ evaluation of beef derived from cattle fed in accordance with improved food safety measures
http://hdl.handle.net/10659/1729
http://hdl.handle.net/10659/1729f3ec91a0-91fb-480c-8bd4-da4b2dfa2e44
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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![]() |
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Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
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公開日 | 2011-03-31 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Measuring Japanese consumers’ evaluation of beef derived from cattle fed in accordance with improved food safety measures | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | beef | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | food safety | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | consumers' evaluation | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | stated preference methods | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | choice experiments | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
著者 |
SAWADA, Manabu
× SAWADA, Manabu× AIZAKI, Hideo× 佐藤, 和夫× KIKKAWA, Toshiko |
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著者別名 | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 1320 | |||||
姓名 | 澤田, 学 | |||||
著者別名 | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 1321 | |||||
姓名 | 合崎, 英男 | |||||
著者別名 | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 243 | |||||
識別子Scheme | 教員総覧 | |||||
識別子URI | https://www.rakuno.ac.jp/archives/teacher/9305.html | |||||
識別子 | 9305 | |||||
姓名 | SATO, Kazuo | |||||
言語 | en | |||||
姓名 | 佐藤, 和夫 | |||||
言語 | ja | |||||
姓 | SATO | |||||
言語 | en | |||||
姓 | 佐藤 | |||||
言語 | ja | |||||
名 | Kazuo | |||||
言語 | en | |||||
名 | 和夫 | |||||
言語 | ja | |||||
識別子Scheme | ISNI | |||||
識別子URI | http://www.isni.org/isni/ | |||||
著者別名 | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 1322 | |||||
姓名 | 吉川, 肇子 | |||||
抄録 | ||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||
内容記述 | The purpose of this paper was to verify the stability of consumers' evaluations of food safety by conducting the identical choice experiments questionnaire survey at the same site two different times. The two surveys, measuring the consumers' evaluations of beef derived from cattle fed in accordance with improved food safety measures were conducted in January 2003 (n = 83) and March 2004 (n = 369) in Kiyota ward of Sapporo city in Hokkaido, Japan. A comparison of the results of the two surveys suggests that social issues related to the choice experiment questions can significantly influence the consumers' inferred values for food safety on the basis of the questions. | |||||
書誌情報 |
Research bulletin of Obihiro University 巻 30, p. 44-52, 発行日 2009-06 |
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ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 1348-5261 | |||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
その他のタイトル | ||||||
その他のタイトル | 食品安全性に配慮して生産された牛肉の消費者評価 | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | 帯広畜産大学 | |||||
資源タイプ | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | Article |