WEKO3
アイテム / Effect of soy sauce yeast inoculation and ureter removal on the quality characteristics of meat sauce prepared from pig kidneys / R-2022-262_funatsu
R-2022-262_funatsu
ファイル | ライセンス |
---|---|
R-2022-262_funatsu.pdf (388.6 kB) sha256 a2cbac01f47eecfb98d286a877940cfd7f7565f53aff13e0c5c43258e6b5ecd1 |
公開日 | 2023-03-20 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | R-2022-262_funatsu.pdf | |||||
本文URL | https://rakuno.repo.nii.ac.jp/record/7195/files/R-2022-262_funatsu.pdf | |||||
ラベル | R-2022-262_funatsu.pdf | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 388.6 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|